VAHVA VALMENNUS

  • Henkilökohtainen valmennus jonka päätavoite on tehdä sinusta vahvempi sekä fyysisesti että henkisesti.
  • Valmennuksessa opit kuuntelemaan kehoasi. Haastamaan itseäsi kun on sen aika, ja lepäämään kun tarve vaatii.
  • Henkilökohtainen valmennus on sataprosenttisen asiakaslähtöistä valmennusta. 
  • Valmennuksessa kaikki työ tehdään pitkäjänteisesti, kestävästi ja tuloksekkaasti. 
  • Henkilökohtainen valmennus on aina yhdistelmä tutkittua faktatietoa sekä kokemukseen perustuvaa käytäntöä. 
  • Valmennuksessa ei käytetä pikakikkoja eikä anneta katteettomia lupauksia kehityksestä.

Mistä henkilökohtaisessa valmennuksessa on kyse?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat laadukkaan ohjelmoinnin kaikkeen fyysiseen harjoitteluusi voiman sekä kestävyyden saralla. Tämä tarkoittaa sitä että harjoittelullesi luodaan pitkän aikavälin suunnitelma ja saat tarkoituksen mukaisesti muuttuvat harjoitusohjelmat säännöllisin väliajoin. Treenaamisesi on huomattavasti tuloksekkaampaa kun sitä ohjataan suunnitelmallisesti eikä ohjelmia päivitetä asenteella "mitäs seuraavaksi keksittäisiin".

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat myös tarpeesi mukaista ravintovalmennusta tai ravintoneuvontaa. Ravitsemuksen saralla liikkuu paljon huhuja, uskomuksia ja harhaluuloja joiden oikaiseminen ja oikeasti tärkeiden asioiden sisältäminen on äärimmäisen tärkeää. Oli tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa tai vain oppia syömään joustavasti ja terveellisesti, ravintovalmennus vastaa tähän haasteeseen.

Kenelle valmennus sopii? 

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat tuloksia ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Henkilökohtainen valmennus on itseensä panostamista sanan todellisessa merkityksessä. 

Henkilökohtainen valmennus ei ole oikotie onneen. Valmennuksessa asiat eivät tapahdu sormia napsauttamalla eikä kukaan tee töitä sinun puolestasi. Valmennuksessa ei taputella selkään jos siihen ei ole aihetta.

Mitä hyötyä?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit treenaamaan oikein ja tuloksekkaasti. Valmennuksessa opit myös varmasti oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Vahvemmalla ja suorituskykyisemmällä vartalolla voit myös sanoa hyvästit esimerkiksi istumisesta rasittuneelle alaselälle, tai yksitoikkoisesta työasennosta johtuvalle jäykkyydelle hartioissa. Valmennuksessa saat varmasti uusia näkökulmia treenaamiseen ja opit erottamaan tärkeät ja turhat asiat toisistaan. 
Syömällä järkevästi voit myös sanoa hyvästit jatkuvalle diettaamiselle ja painon jojoilulle. Oppimalla perusasiat olet kykenevä ylläpitämään terveen painosi ja lisäämään energiaa päivääsi. 
Opit syömään tavalla joka joustaa arkesi mukaan, tavalla joka vapauttaa aikaa ja purkaa stressiä. Huomaat ettei ole yhtä tapaa syödä oikein, vaan useita tapoja sisällyttää joustava ateriarytmi omaan arkeesi.  Opit myös ettei painonpudotus tai lihasmassan kasvatus ole oikeasti mitään rakettitiedettä ja koet hallitsevasi itse tämän muutoksen. 

Mitä käytännössä?

Aluksi voit sopia ajan tarkempaan valmennuskartoitukseen, jossa yhdessä käymme läpi vaihtoehtoja valmennuksen sisällöstä ja voit kysyä tarkentavia kysymyksiä valmentajalta. Valmennuskartoitus ei vielä sido sinua mihinkään ja voit tulla paikalle avoimin mielin. Voit myös suoraan kysyä valmennuspaikoista ja sopia valmennuksen aloituksesta jos tiedät jo mitä haluat. 

Kun olet tehnyt päätöksen valmennuksestasi, saat sopimuksen lisäksi mahdollisesti tarkentavia kysymyksiä sähköpostiisi. Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi harjoitusohjelmaasi, ravintovalmennuksesi tilannetta sekä muita yleisiä asioita. 

Valmennettavana olet itse vastuussa tapaamisten varaamisesta ja voit varata itsellesi seuraavia aikoja joko tapaamisten yhteydessä tai erikseen sähköpostitse. Valmennuksessa olet aina aktiivisessa seurannassa ja valmentajalle raportointi tapahtuu viikoittain sähköpostin välityksellä. 

Kokemuksia muilta valmennettavilta

Virpi

Matias on todella osaava, kannustaa ja vaatii sopivassa suhteessa. Jokaisen tapaamisen jälkeen motivaatio kasvoi entisestään ja tunsin itseni varmemmaksi. Kaikkein tärkeimmäksi asiaksi nostaisin sen, että Matias korostaa/puhuu aina kokonaisuudesta. Ei puhuttu vain painosta ja treeneistä vaan mm. unesta, levosta sekä stressitasoista. Yksittäinen herkkupäivä ei romuta kokonaisuutta ja flunssan sotkiessa suunnitelmat ei tarvinnut kiirehtiä treeneihin, vaan piti hoitaa itsensä kuntoon.

Ja mikä parasta Matias on valmentanut minua loppuelämää varten. Niin, että voin treenata ja syödä fiksusti myös omillani."

Janne

"Olen käynyt salilla liki 20 vuoden ajan, mutta vasta valmennuksessa olen oikeasti harjoitellut hyvin ja kiinnittänyt huomiota myös ruokavaliooni

Odotukset ennen valmennusta olivat etten hyötyisi tästä sen enempää kuin itsenäisestä kovaa treenaamisesta. Tässä olin kutienkin todella väärässä ja suosittelenkin kaikkia salilla "itse oppineita" ottamaan vähintään PT-tunteja.
Matias on valmentajana hyvällä tavalla vaativa. Matiaksesta myös huomaa perehetyneisyyden valmentamiseen ja hyvinvointiin, sillä kysyttäessä mitä tahansa valmennukseen liittyvää saa Matiakselta aina hyvin tyhjentävän ja analyyttisen vastauksen." 

Sanna

Matiaksessa vaikutuksen tekee opeteltu tieto-taito. Kun kysyt, hän osaa vastata ja perustella. Kyky ajatella asioita monipuolisesti ja asiakaskohtaisesti. Rohkeus nostaa asioita eri näkökulmista esille ja ehkä tämän kautta tuoda oivalluksia valmennettavalle. Henk.koht. tarvitsen myös valmentajalta/pt:ltä tietynlaista jämäkkyyttä, rohkeutta vaatia minulta esim. treenissä, tietynlaista tilannetajuakin ylipäätään toimintaan."

Toiminnan aika on nyt!

Valmennuspaikkoja on rajoitetusti ja tästä syystä on hyvä toimia nopeasti. Muista myös että valmennuksen aloitukseen voi mennä hetki. Vaikka paikkoja olisi vapaana, emme todennäköisesti pääse aloittamaan vielä huomenna. Valmennuksen aloitus on myös äärimmäisen hyvä keino panostaa itseesi. Yksin tekeminen voi olla kehittävää ja laadukasta, mutta ammattilaisen kanssa voit jakaa vastuuta omasta onnistumisestasi. 

Valmennukseen hakeutuminen on turvallista ja helppoa. Valmentajan kanssa toimiminen ei vaadi sinulta ylimääräistä ponnistelua tai esittämistä. Suurin vaikeus on antaa itselleen lupa haluta muutosta, koska pelkäämme pystymmekö siihen. Voimme luvata että sinä pystyt ja me autamme sinua siinä! 

Kiinteät lisäpalvelut kaikissa valmennuksissa

Seuraavat peruspalvelut kuuluvat kaikkiin valmennuksiin, huolimatta tapaamisten määrästä.

Ohjelmointi

Harjoittelun ohjelmointi tarkoittaa yksinkertaisesti pitkän aikavälin treenaamisen suunnittelua. Saat siis vaihtuvat ohjelmat jotka on räätälöity oman tavoitteesi mukaan.

Ravintovalmennus / Ravintoneuvonta

Valmennuksessa huolehditaan myös ravintoasioistasi tarvitsemallasi tasolla. Ravintoasioita ei koskaan kannata jättää huomiotta kun halutaan saavuttaa fysiologisia muutoksia.

Kehonkoostumus ja kuntotestit

Kaikkiin valmennuksiin kuuluu kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa, tai 3kk välein. Lisäksi valmennuksen alussa tehdään tarvittavat suorituskyvyn ja lihastasapainon testaukset.

Sähköinen seuranta

Kaikkiin valmennuksiin kuuluu aktiivinen sähköinen seuranta. Viikottain tapahtuva yhteydenpito on tärkeää myös valmennettavan itsensä kannalta, sillä ajantasaisen tiedon saattaminen valmentajalle auttaa ennaltaehkäisemään monia vaikeuksia.

  • Kaikki valmennukset ovat toistaiseksi voimassaolevia.
  • Valmennuksen voi irtisanoa koska tahansa 1kk irtisanomisajalla.
  • Kaikki valmentajatapaamiset ovat kestoltaan 60 min.

Hinnasto

Henkilökohtainen valmennus                                                  

Tapaamisten määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan. Räätälöimme kaikki valmennuspaketit henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

alk.99€/kk

Duo Valmennus 

Duo -valmennus toimii täysin kuten henkilökohtainenkin valmennus. Suurin ero on se, että valmennustapaamiset käytetään yhdessä toisen ihmisen kanssa. Voit siis ottaa valmennuksen yhdessä kaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa edullisempaan kokonaishintaan. 

alk.79€/kk


Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja varaa aikasi veloituksettomaan valmennuskartoitukseen.
Valmennuskartoituksessa käymme läpi tilanteesi ja haemme sinulle sopivinta palvelua.