VAHVA URHEILIJA

Urheiluvalmennuksen saralla Vahva Energia tarjoaa ammattitaitoista urheiluvalmennusta niin yksilöurheilijoille kuin myös kokonaisuutena seuroille ja joukkueille. Valmennusta tarjotaan yhteistyökuntosalien tiloissa tai vaihtoehtoisesti joukkueen omassa harjoitusympäristössä. Ammattimaisesti toteutettu urheiluvalmennus parantaa lajikohtaisia fyysisiä ominaisuuksia, mikä näkyy heti urheilusuorituksissa, lajisijoituksissa sekä loukkaantumisten radikaalina vähentymisenä. HUOM! Urheiluvalmennuksessa emme tarjoa lajikohtaista lajivalmennusta ( pois lukien voimanosto). 

Yksilöurheilija

Keskiössä on aina urheilija sekä tämän lajikohtaiset vahvuudet ja heikkoudet. Harjoituskaudesta riippuen pääpaino voi olla urheilusuorituksen optimoinnissa tai kokonaisvaltaisen suorituskyvyn parantamisessa. Valmennuksessa huomioidaan aina urheilijan riittävä ja laadukas ravinto, joka mahdollistaa tehokkaan harjoittelun sekä suorituksen kilpailutilanteessa. Valmennuksessa huomioidaan aina urheilijan taito-, voima- sekä kestävyysominaisuudet.

Valmennuksen sisältö on suunniteltu aina yksilöllisesti urheilijan lajiominaisuudet huomioiden, sekä tarvittaessa yhteistyössä lajivalmentajan kanssa.

Joukkue/seura

Joukkueen tai seuran kanssa toimiessa valittavana on useita lähestymistapoja.

  • Joukkueen kokonaisvaltainen voima- ja ravintovalmennus koko kauden ajaksi
  • Ryhmässä tapahtuvaa fysiikkavalmennusta
  • Aihekohtaiset luennot ravintoon tai harjoitteluun liittyen
  • Luennot erikseen juniorijoukkueiden vanhemmille
  • Jotain muuta