VAHVA YHTEISÖ

Vahva yhteisö on kuukausimaksullinen palvelu, jossa yhdistyvät sosiaalisen median ryhmä sekä ohjelmointi kuntosaliharjoitteluun ja suorituskykytreeneihin.
Yhteisön jäsenenä sinun ei tarvitse miettiä treeniesi sisältöä, eikä arpoa kehitykselle parhaita harjoituksia. Vahva Energian ammattitaitoinen valmennus pitää huolen siitä, että treenisi ovat kehittäviä ja riittävän monipuolisia.
Yhteisön pääkanavana toimii treenien puolesta mobiilisovellus, jonne kuukausittain vaihtuvat treenit ilmestyvät ilman erityistä päivittämistä. Sovellus tarjoaa video-opastuksen liikkeisiin, sekä mahdollisuuden seurata omaa kehitystäsi ensistä paremmin. Pääset myös liittymään Yhteisön facebook-ryhmään, jossa jaetaan yleisesti treenaamiseen ja ravintoon liittyvää materiaalia, rakentavan keskustelun siivittämänä.

Vahva yhteisö on jatkuva valmennus, eikä sen kanssa tarvitse miettiä jatkosuunnitelmia. Vahvan Yhteisön jäsenenä saat laadukasta valmennusta kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Vahva Yhteisön päävalmentajana toimii personal trainer sekä voimavalmentaja Matias Nikula.

Sopiiko yhteisö sinulle?

Yhteisö sopii Sinulle joka haluat aitoa valmennusta etkä trendeihin perustuvaa hifistelyä. Yhteisön valmennus ja palvelut perustuvat sekä tutkittuun tietoon että tuhansien tuntien valmennuskokemukseen.
Vahvan Yhteisön jäsenenä et sitoudu pitkiin valmennuksiin, vaan voit koska vain sanoa jäsenyytesi irti maksetun ajan loputtua. 

Sinun ei myöskään tarvitse olla Vahva Energia -kuntosalin asiakas ollaksesi osa Vahvaa Yhteisöä. Salin asiakkaana saat enemmän rahan arvoisia etuja, mutta haluamme tarjota laadukasta palvelua Sinulle, riippumatta sijainnistasi.

Vahva Yhteisö EI ole henkilökohtainen valmennus. Yhteisön ohjelmointi ei sovellu akuuttien vammojen kuntoutukseen eikä se voi täysin korvata henkilökohtaisesti laadittua ohjelmointia.
Vahva Yhteisö sen sijaan sopii loistavasti ohjaamaan harjoitteluasi jos haluat lisää lihasmassaa sekä voimaa, ja olet harjoitellut kuntosalilla vähintään vuoden verran. Vahva Yhteisö tarjoaa myös erinomaisen ohjelmoinnin voimaharjoitteluun tukemaan jotain muuta lajia tai harrastusta. Yhteisön ohjelmoinnissa sinun on mahdollista tehdä esimerkiksi vain voimaosio sekä tukevat liikkeet, jättäen puhtaasti lihasmassaa tavoittelevan osion väliin jos lihasmassa ei ole lajisi kannalta välttämätöntä. Täysin aloittelijalle suosittelemme muutamaa PT-tuntia yhteisön alkuviikoille jotta harjoittelusi lähtee varmasti oikeille uomille. Jos sinua arveluttaa palvelun sopivuus niin ota yhteydessä Matiakseen.


Mitä Vahva Yhteisö sisältää?

Yhteisön treenit ja ohjelmointi

Vahva Yhteisön jäsenenä saat jatkuvan ohjelmoinnin kuntosaliharjoitteluun sekä suorituskyvyn parantamiseen. Kuntosaliharjoittelun ohjelmointi on suunniteltu tehtäväksi 3-4 kertaa viikossa, jonka lisäksi erillisiä Suorituskyky/HIIT treenejä voi tehdä 1-2 kertaa viikossa.
Yhteisön jäsenet saavat myös käyttöönsä Vahva Energian oman materiaalipankin, josta liikkeet on helppo tarkistaa koska tahansa.
Lisäksi saat kattavat ohjeet alkulämmittelyyn sekä kehonhuoltoon.

Yhteisön ravintoneuvonta

Vahva Yhteisön jäsenet saavat myös käyttöönsä yleiset ohjeistukset terveellisen ruokavalion rakentamiseen sekä tärkeimpiin lisäravinteisiin. Ravintoasioihin syventäviä ja henkilökohtaisempia neuvoja voi tiedustella yhteisön omassa Facebook -ryhmässä. Lisäpalveluna on myös mahdollista hankkia esimerkiksi täysin henkilökohtainen ruokavalio tai ravintovalmennus yhteisön jäsenten omaan tarjoushintaan.

Sosiaalisen median yhteisö

Yhteisön jäsenillä on pääsy yhteisön omaan Facebook-ryhmään. Ryhmässä Sinun on mahdollista kysellä treeniseuraa, jakaa ajatuksia sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä.
Tämän lisäksi ryhmässä jaetaan paljon treeneihin, ravitsemukseen sekä hyvinvointiin liittyvää materiaalia jonka tarkoituksena on motivoida sekä luoda keskustelua.

Lisäpalvelut ja edut yhteisön jäsenille

  • -10% kuntosalikorteista
  • -10% lisäravinteista
  • -10% Valmennuspalveluista


Yhteisön hinta alkaen 19,99€/kk

1kk - 39,00€ 

12kk - 249,00€ (säästät 33%!)


Miten pääsen mukaan?

Yhteisöön voit liittyä koska tahansa. Liittymällä yhteisöön ostamasi kuukausi kattaa aina seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden ja sinut liitetään yhteisöön virallisesti seuraavan kuukauden vaihteessa.  Sama toimintamalli pätee oletuksena myös silloin kun ostat vuoden kerrallaan. Jos haluat liittyä yhteisöön välittömästi ota yhteyttä valmentajaan alla olevalla lomakkeella.


Käytännössä:

Yhteisön jäsenyyden saat ostettua itsellesi helposti verkkokaupasta. Valitse vain haluamasi jäsenyyden kesto ja siirry maksamaan. Muista merkitä tuotteen oston yhteydessä oikea sähköpostiosoitteesi, sillä tähän osoitteeseen lähetetään liittymiskutsu yhteisön ohjelmasovellukseen.


Vahva Yhteisö on toistaiseksi voimassaoleva valmennuspalvelu, jonka voi koska tahansa irtisanoa päättymään maksamasi ajan päättymisen jälkeen. Ei irtisanomisaikoja. Ilman irtisanomista jäsenyys jatkuu voimassaolevan hinnaston mukaisesti ostamasi määräajan mukaan.


Kysyttävää?